Resultats de la cerca frase exacta: 59

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. blat picat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Olla feta amb granyons, llegum, verdures i carn de porc, generalment morro, orella i peus. [...]
2. blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Planta anual de la família de les gramínies, de gran port, monoica, de tiges massisses, conreada pels seus grans, sovint grocs o vermellosos, agrupats en panotxes que neixen a l'axil·la d'una fulla, i també com a planta farratgera. [...]
3. farina de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Farina obtinguda de la molta de grans de blat de moro. [...]
4. midó de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Glúcid provinent dels grans de blat de moro, en forma de pols fina. [...]
5. sèmola de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparació culinària d'origen amerindi, elaborada amb blat de moro molt i consumida habitualment com a esmorzar al sud dels Estats Units. [...]
6. canya de cervesa de blat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. gerra de cervesa de blat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. pastís de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. ous de guatlla amb blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. amanida de blat de moro cruixent i fumats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 6 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  Següent >>